Подробиці резонансного потрійного вбивства на Тернопільщині

вбивствоУ поліції Тернопільської обл. розкрили подробиці резонансного потрійного вбивства, яке сталося напередодні в одному з сіл регіону.

Нагадаємо, 45-річний місцевий житель застрелив свою дружину і при спробі затримання позбавив життя двох поліцейських. Ще один правоохоронець був поранений.

Про деталі того, що сталося, 112 каналу розповів голова обласного управління Нацполіції Олександр Богомол.

“Близько 21:00 до нас надійшло повідомлення про те, що громадянин с. Бабинці ходить по селу і погрожує людям. Поліція виїхала на місце події, а через кілька хвилин цей же громадянин зателефонував і сказав, що вбив свою дружину (він повернувся із заробітків і запідозрив дружину в зраді). Коли слідчо-оперативна група прибула на місце, то цей громадянин погрожував вбити і себе. Ми намагалися вивести ситуацію з критичної, але він закрився в підсобному приміщенні і почав стріляти в поліцейських. Дробинка потрапила нашому офіцерові в артерію, довезти до лікарні ми його не змогли, він помер від крововтрати… Чоловік постійно стріляв у поліцейських. Після ще одних переговорів, після штурму він поранив ще одного поліцейського в грудну клітку, через кілька хвилин він помер. Було здійснено штурм, зловмисник викликав збройний опір і був ліквідований під час штурму”, – розповів Богомол.

За словами керівника ГУ НП області, під час затримання поранення отримав не один, а двоє правоохоронців. “Поранений (поліцейський, – ред.), легко поранений. Йому надано медичну допомогу. У нас є ще один легко поранений, але ці хлопці живі і їм нічого не загрожує”, – уточнив він.

“Зброя офіційно зареєстрована на нього (зловмисника, – ред.) як на мисливця – “ІЖ-27”, – додав Богомол.

Він підкреслив, що в даний час правоохоронці проводять розслідування резонансного інциденту.

“Усі поліцейські, які прибували на місце події, були відповідно екіпіровані і всі були забезпечені бронежилетами та касками… Одного поліцейського поранили в шию, вона не була закрита, інший – куля пішла в пахву, кілька сантиметрів від пластини бронежилета. Прокуратура області проводить розслідування, огляд місця події, опитують всіх поліцейських, тобто, заходи були вжиті всі максимально, щоб забезпечити безпеку поліцейських”, – зазначив голова обласної поліції.

Нагадаємо, у Тернопільській обл. чоловік влаштував стрілянину на вулиці, спричинивши смертельні травми двом поліцейським і поранивши ще одного правоохоронця. Пізніше стало відомо, що він також застрелив власну дружину.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com