В Тернополі кращі школярі отримають стипендії

стипендіяФінансову підтримку в розмірі 300 гривень отримає цьогоріч 51 учень Тернополя. Критерієм відбору стала успішність в школі, а також активність поза навчальним процесом.

«Це дасть стимул цим та іншим учням краще вчитися аби в майбутньому теж отримувати стипендію. Також це престижно й для школи, в якій навчаються такі стипендіанти», — повідомив голова депутатської комісії з питань освіти Тернопільської міської ради Володимир Місько.

Учні отримуватимуть іменні стипендії: у галузі літературознавства – імені Володимира Гнатюка, математики – Володимира Левицького, фізики – Івана Пулюя, історії – Ігоря Герети, а ще – Соломії Крушельницької з музики, Степана Рудницького з географії – загалом 17 номінацій з іменами видатних осіб, які народилися, жили або працювали на Тернопільщині.

Стипендія буде виплачуватися усі 9 місяців протягом навчального року. Списки нових претендентів будуть визначені вчителями за цей час. Школярі раді, кажуть, що грошові винагороди варто було запровадити давно, адже це є неабияким стимулом до навчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com