В Тернополі військові-контрактники отримають допомогу у 10 тис. гривень

армія44-а артилерійська бригада, яка дислокується у Тернополі відзначила два роки з дня створення. З нагоди цього свята міський голова Сергій Надал особисто привітав військовослужбовців, а також розповів про ініціативу мерії підтримувати тернополян, які приймуть рішення служити в армії за контрактом.

«Протягом усієї історії Тернополя у місті завжди функціонувала військова частина. У 2012 році попередній режим її ліквідував, проте ми робили усе можливе, аби повернути військову частину у місто, – розповідає міський голова. – У 2014 році після повернення частини ми активно допомагали її відновлювати, проводили ремонтні роботи, передавали предмети побуту та інші необхідні речі, прийняли програму підтримки обороноздатності військових формувань і продовжуємо працювати у цьому напрямку».

Сергій Надал також розповів про ініціативу мерії щодо популяризації військової служби за контактом. Зокрема, на сесії було внесено зміни до «Програми підтримки обороноздатності військових формувань тернопільського гарнізону».

«У програмі передбачено, що кожен з тернополян, хто піде на військову службу за контрактом, отримає по 10 тисяч гривень чи на придбання необхідних речей для служби, чи на будь-які інші потреби, – додає очільник Тернополя. – Зміни до програми уже прийнято і починають діяти».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com