Курйозний випадок в Тернополі

%d0%bf%d0%bb%d1%8f%d0%b6Повідомлення про неадекватну і агресивну поведінку п’яного чоловіка надійшло  до Тернопільського відділу поліції від відпочивальників одного з пляжів Тернополя. Правоохоронці негайно вирушили на допомогу громадянам.

Як з’ясувалося, невідомий дебошир напав на двох тернополян. Хлопець та дівчина відпочивали на пляжі, коли хуліган підійшов до них та з невідомих причин почав погрожувати розправою. Шістнадцятирічна дівчина спробувала заспокоїти чоловіка, але він кілька разів вдарив її пластиковою пляшкою з водою.

Хлопець спробував захистити подругу, проте агресивний дебошир виявився сильнішим. На допомогу потерпілим кинулися інші відпочиваючі та і їм не вдалося зупинити нападника. Одна з відпочиваючих викликала поліцію.

Прибувши на місце події, правоохоронці розшукали злісного хулігана,який намагаючись втекти від них, стрибнув у воду і почав плисти до іншого берегу ставу.

Зловмисникові не вдалося втекти від правосуддя навіть вплав. Через кількасот метрів чоловік зрозумів, що йому не вистарчить сил дістатися до іншого берега і повернувся на берег. Правоохоронці схопили правопорушника і доправили до відділу поліції.

Поліцейські встановили особу нетверезого хулігана: ним виявився тридцятисемирічний житель Тернополя. Дебоширові загрожує кримінальна відповідальність за скоєне, адже за фактом злочину відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 296 КК України – хуліганство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com