Тернопільський вуз – серед лідерів за індексом прозорості!

ТНПУАналітичний центр CEDOS на підставі  ретельних досліджень та аналізу багатьох чинників досліджень склав і оприлюднив рейтинг вищих навчальних закладів України за індексом прозорості.

Прозорість діяльності визначали, оцінюючи адміністративну та фінансову складову, стратегічний план розвитку, інформацію щодо працевлаштування для випускників, висвітлення міжнародної діяльності, зовнішніх та внутрішніх зв’язків та повноту інформування усіма можливими засобами.

За результатами рейтингу Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка упевнено входить в десятку кращих  – наш університет посідає восьме місце серед українських вишів!

%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%83%d0%bd%d0%be%d0%ba4
Зауважимо, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя зайняв 19 місце, Тернопільський національний економічний університет – 135. Усього в рейтингу 168 позицій.
Рейтинг засвідчує відкритість університету, повноту інформування студентів, викладачів та широкої громадськості про ключові аспекти і напрями діяльності, а також інтернет-активність і доступність інформації для широкого загалу.

ТГПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com