Фермеру з Тернопільщини, який труїв людей хімікатами, запропонували відшкодувати матеріальні втрати

хімікатиГолова Чортківської райдержадміністрації Михайло Сташків провів чергове засідання місцевої комісії з питання нанесення шкоди внаслідок розпилення хімічних речовин.

На порядок денний було висунуто питання про нанесення шкоди внаслідок розпилення хімічними речовинами в селах Шманьківці, Шманьківчики, Угринь та Залісся.

У ході засідання комісії Михайло Федорович проаналізував ситуацію, яка сталася в селах Шманьківці, Шманьківчики, Угринь та Залісся внаслідок обробітку рослин хімічними речовинами. Керівник запропонував представникам «Мрія» відшкодувати матеріальні втрати мешканцям сіл, які постраждали від обприскування хімічними речовинами.

Загалом члени комісії активно обговорили проблему, яка сталася у вище зазначених селах нашого району, а також вирішили наступне: про результати роботи проінформувати Чортківську районну раду, населення району та доповісти на черговій сесії районної ради, про результати проведеної роботи щодо обстежень населених пунктів ознайомити Чортківську районну державну адміністрацію на комісії 22 вересня 2016 року, а начальнику управління агропромислового розвитку райдержадміністрації вивчити питання та проінформувати комісію щодо того, кому належать поля на сусідніх територіях від полів агрохолдинг «Мрія».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com