Тернополян запрошують на нічні пригодницькі перегони

7ulyjueklfsЗ 30 вересня (п’ятниця) по 2 жовтня (неділя) в селі Ліщанці Бучацького району, нашого району, відбудуться довгоочікувані пригодницькі перегони “Терен” 2016.

До слова, Терен — це нічні пригодницькі змагання з орієнтування на місцевості. Коротко кажучи, вам необхідно знайти на певній території якомога більше точок (КП) за якомога менший час. Для цього вам необхідно трохи побігати (чи покрутити педалі), позаглядати в карту та компас і добряче попрацювати головою).

Адже змагання охоплюють декілька сіл, контрольними пунктами можуть бути будь-які об’єкти — хрести, зупинки, магазини, тощо, і чітко визначеного маршруту вашого руху немає. Його ви маєте придумати самотужки. При чому так, аби відвідати якомога більше точок і встигнути прибути на фініш до закінчення вашого часу (8 годин) від моменту старту. Хто прибуде пізніше — той спізнився. Аби показати, що ви там таки були, потрібно сфоткатись з КП. Але крім простих КП вас чекають ще й техетапи — наприклад, стрільба чи переправа. Хто виконає умову техетапу — отримає додаткові бонусні бали!

Бігати чи їздити доведеться лісами, полями, горбами та іншими елементами ландшафту. Так що враження від 8- годинної нічної прогулянки під зоряним небом вам забезпечені на все життя, і вам стопроцентно захочеться це повторити. Також на вас чекає день-два життя у польових, туристичних умовах, з вогнищем, гітарою та хорошим настроєм. А ще, як бонус — ваші ж фотографії з відвіданих КП зі щасливими, усміхненими обличчями))

Аби взяти участь, необхідно мати повних 18 років і сформувати невелику команду з 2 особи на вело дистанцію, чи 2-3 особи – піша дистанція. Якщо вам від 16 до 18 — ви зможете зареєструватись зі згоди батьків.

Положення: http://goo.gl/c0UAYb

Деталі і реєстрація:
https://vk.com/teren_2016

https://www.facebook.com/events/1421879031159625/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com