В Тернополі злодії винесли з квартири майже чверть мільйона гривень

злодії2Вісім тисяч доларів, сотні євро та фунтів, а ще тисячу злотих і десятки золотих виробів – це лише короткий перелік цінностей, які злодії викрали з квартири тернополянина у елітній багатоповерхівці.

Загалом злодії завдали чоловіку збитків на суму понад двісті тисяч гривень.

Як встановили поліцейські, зловмисники проникли до оселі професійно. Серед білого дня, підібравши ключі, вони відкрили три високотехнологічних замки в двох броньованих дверях. Всередині помешкання вони за лічені хвилини знайшли найбільш цінні речі та присвоїли їх не залишивши помітних слідів.

Наразі на місці злочину працюють слідчі, експерти-криміналісти та кінолог з собакою. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 – крадіжка з проникненням у житло, що нанесла потерпілому значної шкоди.

Поліцейські рекомендують громадянам забезпечитись більш надійними засобами захисту власного житла. Адже навіть броньовані двері та найдосконаліші замки не завжди можуть захистити ваші цінності та спокій у оселі. Саме тому правоохоронці радять громадянам забезпечити свої оселі новітніми системами сигналізації, які саме зараз з 50% знижкою встановлює поліція охорони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com