На Тернопільщині поліція викрила шахрайську схему в агрофірмі

шахрайствоОдин з підприємців Теребовлянщини повідомив поліцейських, що став жертвою шахрайства. Він розповів поліцейським, що певний час тому домовився з іншим господарником про покупку тисячі восьмисот кілограм зерна.

Продавець розповів чоловікові, що має пай в одній з агрофірм району тож він зможе продати товар після жнив дешевше за його ринкову вартість. Покупець тим часом має заплатити завдаток у дві тисячі чотириста гривень, а також привезти мішки для збіжжя. Проте, навіть після передоплати чоловік так не отримав обіцяного зерна.

Поліцейські встановили особу продавця – ним виявився двадцятичотирьохрічний житель Теребовлі. У ході слідчо-оперативних дій правоохоронці встановили, що більшість пайовиків підприємства уже забрали своє збіжжя зі складів. Під час більш детальної перевірки поліцейські виявили, що чоловік продав свою частку в підприємстві ще перед укладенням домовленості, а отже навіть не планував виконати її.

За фактом скоєння кримінального правопорушення поліцейські відкрили провадження за частиною першою статті 190 КК України – шахрайство. Зловмисникові повідомили про підозру в скоєнні цього злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com