Тернопільський вуз вшанував пам’ять свого загиблого студента. Фото

%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%84%d1%83%d1%80%d0%b0%d0%baВ Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя — у рідному виші героя Степана Стефурака, який назавжди залишився 19-річним студентом, відбувся мітинг-реквієм до других роковин вшанування пам’яті українського патріота.

Вшанувати пам’ять полеглого героя молитвою і щирими словами-спогадами зібрались академічна спільнота, друзі, однодумці й побратими Степана Стефурака.

Одногрупники Степана згадують, що він був хорошим другом і великим патріотом своєї Батьківщини, а його гасло звучало так: «Рабів до раю не пускають! Слава нації!». Хлопець брав активну участь у Революції гідності під час зимових подій на Майдані. А навесні 2014 року пішов добровольцем на Схід, аби захищати територіальну цілісність і суверенність Української держави.

Степан – боєць Добровольчого Українського Корпусу – «Правий сектор». Побратими по батальйону називали його «24-ий». Відважний молодий вояк загинув під час виконання бойового завдання 22 вересня 2014 року в селі Піски на Донеччині, поблизу Донецького аеропорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com