Тернопільщина — найбезпечніший регіон України

поліціяПідсумки роботи підрозділів поліції за три квартали 2016 року проаналізували  на колегії керівництва Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Керівники структурних підрозділів прозвітували про роботу тернопільської поліції за поточний період, зокрема детально зупинились на криміногенній ситуації в області. Незважаючи на низку негативних чинників, серед яких антитерористична операція на сході, знаходження у незаконному обігу значної кількості вогнепальної зброї та боєприпасів, поліцейські Тернопільщини вживали усіх заходів щодо посилення протидії злочинності та забезпечення правопорядку.

Завдяки злагодженій роботі усіх служб, рівень злочинності в Тернопільській області є одним із найнижчих по Україні.

Ужитими заходами розкрито всі навмисні убивства та зґвалтування.

Поліцейськими знешкоджено організовану злочинну групу, учасники якої скоїли 28 злочинів. Виявлено 87 злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю і боєприпасами, з незаконного обігу вилучено 6 одиниць вогнепальної зброї, 1847 набоїв, 9 одиниць холодної зброї та 28 вибухових пристроїв.

Під час обговорень піднімалися питання боротьби з корупцією, зокрема обліковано 12 фактів вимагання та отримання неправомірної вигоди, викрито 8 кримінальних правопорушень з ознаками кримінальної корупції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com