На Тернопільщині курсанти військового ліцею присягнули на вірність України. Фото

phoca_thumb_l_370_1У Коропецькому обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися урочистості з нагоди складання Клятви учнями 10-х класів.

Велика учнівська родина поповнилася ліцеїстами – юнаками і дівчатами, які з нетерпінням чекали цієї події. Адже, кожна молода людина України, яка вступає у ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, особисто приносить Клятву на вірність українському народові й це покладає на неї всю повноту відповідальності за виконання взятих обов’язків.

Хвилиною мовчання ліцеїсти та присутні вшанували пам’ять борців, які загинули, захищаючи незалежність і цілісність нашої держави.
На нові звершення в навчанні та спорті ліцеїстів благословив отець Степан.

А наступного дня учні навчального закладу взяли участь у відзначенні свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України у м. Тернополі.

На Театральному майдані відбулось вручення нагород військовослужбовцям. Серед нагороджених – командир І роти, старший офіцер-вихователь Коропецького ліцею-інтернату майор Довгорук В.М.

Ліцеїсти були також учасниками святкового параду та урочистої ходи на честь Героїв та борців за волю і Незалежність України, церемонії відкриття та освячення пам’ятника Героям Небесної Сотні, поклали квіти до пам’ятників та пам’ятних знаків борцям за волю, незалежність та цілісність України.

phoca_thumb_l_370_6

phoca_thumb_l_370_3

phoca_thumb_l_370_5

phoca_thumb_l_370_4

phoca_thumb_l_370_2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com