Випускники правоохоронного вишу отримали дипломи правознавців. Фото

pm805image003Відбулися урочисті збори з вручення дипломів випускникам Тернопільського відділення навчально-наукового інституту №4 Національної академії внутрішніх справ України.

Тридцять двоє вчорашніх студентів правоохоронного вишу отримали документи про базову вищу освіту за напрямком «правознавство».

Як розповів завідувач відділення Василь Крайнік, серед нинішніх випускників – співробітники поліцейських підрозділів та цивільні особи. Усі вони отримали належний рівень знань і вмінь, дехто – поєднуючи навчання з виконанням своїх службових обов`язків.

pm607image002

Привітав випускників заступник начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олег Ляхович .

– Отримання диплому – це ваше особисте досягнення. Тож бажаю, щоб здобуті знання стали надійним підґрунтям у наданні фахової допомоги людям, – звернувся до присутніх Олег Михайлович. Він також закликав випускників з числа цивільної молоді приходити на службу до тернопільської поліції. – Зарплати у нас високі, знаннями ви володієте, тож будемо раді , якщо прийдете до нас працювати.

Приєдналися до привітань й інші керівники управління. Вони побажали випускникам не зупинятися на досягнутому та гідно застосувати здобуті знання на благо держави.

pm824image004

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com