Тернопільські вчителі будуть із зарплатами

грошіНа черговій сесії Тернопільської міської ради внесено зміни до бюджету міста на 2016 рік. Як розповідає міський голова Сергій Надал, за три квартали 2016 року до бюджету міста додатково надійшло 86,6 млн. грн.

Ці кошти спрямують на виплати заробітної плати бюджетникам, пільгове перевезення, а також надання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим.

«Для сфери освіти додатково виділено 26 млн. грн., з яких 11 млн. на заробітну плату вчителям, премії обдарованим учням і вчителям, виплату стипендій міського голови. Ще 9 млн. будуть спрямовані на капітальні ремонти біля закладів освіти, зокрема асфальтування територій біля дитячих садків, – розповідає очільник Тернополя. – Для медиків виділено 6 млн. на зарплати та проведення капітальних ремонтів приміщень медичних закладів».

Найбільше коштів – 41 млн. грн. спрямовано на ремонти доріг, тротуарів, встановлення обмежувачів руху, рекультивацію земель учасників АТО, капітальний ремонт об’єктів благоустрою, прибудинкових територій, тощо.

«З міського бюджету ми виділили 2 млн. грн. на придбання та встановлення будинкових лічильників тепла, які плануємо встановити впродовж цього опалювального сезону. Також для безперебійної роботи КП «Тернопільтеплокомуненерго» додатково виділено 3 млн. грн., – додає очільник Тернополя. – Додаткові кошти отримала сфера культури та спорту, зокрема на діяльність спортивної школи з водних видів спорту, капітальний ремонт покриття ігрового поля у ДЮСШ та ін.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com