Юні науковці з Тернопільщини отримали президентські стипендії

стипендіяУ залі засідань вченої ради Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського» відзначили юних науковців.

Їм вручили Президентську стипендію та дипломи.

Серед них – четверо випускників Тернопільського обласного комунального територіального відділення МАН України: Богдан Вишневський (секція правознавства), Максим Буяк (секція історії України), Віта Мочульська (секція експериментальної фізики), Максим Горішній (секція психології).

Привітали молодих науковців Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, ректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. І.Сікорського» Михайло Згуровський та президент Малої академії наук Станіслав Довгий.

Відомий економіст Богдан Гаврилишин говорив: «Працюючи в науці, в бізнесі, політиці, соціальній сфері, ми повинні обирати ті види діяльності, в яких наші знання, досвід, особисте ставлення поєднуються і дають значний ефект у створенні нового й корисного. Це дозволить нам зробити прорив, який залишить помітний слід у людях, в організаціях, у країні й, може, навіть (а чому б і не помріяти?) у світі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com