Польська ІТ-компанія створить у Тернополі 100 нових робочих місць

З офіційним візитом у Тернополі перебуває делегація польського міста Глівіце, під час якого міський голова Сергій Надал та голова правління товариства «Future Processing» Ярослав Чая підписали договір про співпрацю.

Як розповідає очільник Тернополя, компанія «Future Processing», яка має успішний досвід роботи у Європі, прийняла рішення створити у нашому місті нові робочі місця у сфері ІТ-технологій.

«ІТ-компанія зі 100% польськими інвестиціями зареєструвалася у Тернополі і готується створити у нас до 100 робочих місць, – розповідає Сергій Надал. – Знаю, що компанія проводила перші конкурси для набору працівників, у якому брали участь не лише тернополяни, а й жителі інших міст. У Тернополя також є перспективи, адже у місті багато студентів, які вивчають ІТ. Дуже надіюся, що діяльність компанії буде успішною і зі своєї сторони гарантуємо максимальне сприяння».

Голова правління товариства «Future Processing» Ярослав Чая зауважив, що у Тернополя є великий потенціал.

«Вірю, що у нас буде успішна співпраця з вашим містом. Хочу зазначити, що ми плануємо працевлаштувати приблизно 100 людей, проте все-таки наша мета – не у кількості робочих місць, а у якості продукту», – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com