Тернопільські легкоатлети здобули шість призових місць чемпіонату Львівщини

Шестеро учнів-спортсменів Тернопільської ОДЮСШ з літніх видів спорту взяли участь у відкритому чемпіонаті Львівської області з легкої атлетики серед юніорів в приміщеннях, що  проходив у Львові.

Виступали наші атлети у спортивній ходьбі. За словами їхнього тренера Віри Зозулі, ці змагання, особливо для дівчаток, які молодшого віку, мали б бути як контрольне тренування, однак тернополяни виступили досить успішно.

Так, у спортивній ходьбі на 5 000 метрів друге та третє місця здобули Назар Савків та Назарій Шилівський.

На дистанції 3 000 метрів у цій дисципліні Олександра Франків посіла друге місце, а Люба Губанова – третє. Як розповіла тренер, дуже добре проявила себе, покращивши результат, і Анастасія Коростіль, яка була на шостому місці.

Ще один успішний виступ продемонстрував вихованець тренера-викладача Олега Данилюка Віталій Рибій, який в спринті на дистанції 60 м зайняв третє місце. А Роман Стецюк, якого теж тренує Олег Данилюк, у цій дисципліні став четвертим.

Додамо, що Назар Савків є студентом Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу та торгівлі, Назарій Шилівський та Віталій Рибій вчаться у Технічному коледжі, Роман Стецюк є студентом ТНЕУ, Олександра Франків та Анастасія Коростіль навчаються у Тернопільській школі №2, а Люба Губанова – учениця школи №9.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com