Чоловікам з Кременеччини обіцяють по 10 тис. грн.

На Кременеччині відбувся семінар щодо військової служби за контрактом. Представник військової частини проінформував учасників заходу про умови проходження військової служби, державні гарантії військовослужбовцям, грошове, речове та матеріальне забезпечення.

Найбільш затребуваними посадами у 128 бригаді є: навідники, водії, механіки водії-кранівники, старші механіки водії, стрільці.

Зацікавлені особи отримали фахові відповіді на запитання та обговорили умови проходження медичного огляду та співбесіди для прийняття на військову службу за контрактом у Збройних Силах України. Наголошено про матеріальну допомогу при підписанні контракту – 10 тис.грн., з боку органів місцевої влади.

Після закінчення семінару військовий представник проводив індивідуальні співбесіди з демобілізованими учасниками АТО. Про прийняття рішення щодо укладання контракту учасники зустрічі поінформують фахівців центру зайнятості.

Для осіб, яких зацікавила дана інформація, військовий представник залишив свої контактні телефони : 066-03-43-606 , 063-36-13-834 або відвідати Кременецький ОРВК.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com