На Тернопільщині відкрили меморіальну дошку загиблому Героєві АТО. Фото

В Монастириському районі  відбулися заходи з нагоди 28-ї річниці закінчення участі військових в Афганській кампанії  та відкриття в Коропецькій ЗОШ І-ІІІст. меморіальної дошки уродженцю селища, учаснику АТО Дмитрові Голубовському.

Група із числа воїнів-афганців та учасників АТО поклали вінки на могили загиблих у Афганській війні: П.Бадицького у с.Яргорів та Д.Ступяка і А.Куриляка у смт Коропці. Родичам загиблих афганці надано посильну матеріальну допомогу.

Група учасників АТО на чолі з керівником районної громадської організації ветеранів АТО В,Головачуком вручили дирекціям та учнівським колективам Яргорівської, Вербківської, Вістрянської, Гориглядівської ЗОШ І-ІІ ст. та Коропецької ЗОШ І-ІІІст.ім. М.Каганця грамоти і подяки за активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та надану допомогу воїнам Збройних Сил України.

На території Коропецької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся мітинг з нагоди відкриття на приміщенні школи меморіальної дошки уродженцю селища Коропець, учаснику АТО, старшому сержанту ЗСУ Д.Голубовському, який загинув 15 вересня 2014 року при виконанні бойового завдання на сході України. Громадську панахиду та освячення меморіальної дошки Д.Голубовському провів отець-декан Коропецького деканату УГКЦ Михайло.

Виконано Державний Гімн України. На мітингу виступили голова Коропецької об’єднаної територіальної громади В.Мельник, перший заступник голови райдержадміністрації П.Дронь, депутат районної ради В.Гаврилишин, Монастириський міський голова, учасник АТО А.Старух, ветеран національно-визвольних змагань Я.Петрів, син Дмитра Голубовського-Олександр. Мітинг супроводжувався читанням віршів та виконанням патріотичних пісень. До меморіальної дошки покладено живі квіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com