Тернопільського актора, який влаштував різанину після вистави, посадили під домашній арешт

Актор Тернопільського обласного драмтеатру Віталій Зубченко, який після вистави накинувся з ножем на світлотехніка, перебуває під домашнім арештом.

Про це розповів під час брифінгу начальник обласного управління поліції Олександр Богомол, повідомив власкор IA ZIK.

«Підозрюваний вчинив небезпечний злочин, бо потерпілий ледве вижив, він ще у важкому стані. Але суд відпустив нападника під домашній арешт. Я звертався до прокуратури з апеляцією на відповідне рішення», – прокоментував Богомол.

Керівник обласної поліції також зазначив, що наразі ще немає результатів експертизи, чи був підозрюваний під час злочину під дією наркотиків.

Нагадаємо, 14 лютого актор тернопільського театру Віталій Зубченко після вистави кинувся з ножем на 32-річного світлотехніка. Лезо пройшло недалеко від сонної артерії. Закривавленого чоловіка знайшли перехожі на вулиці.

Потерпілий і нападник давно дружили. Колеги актора розповідають, що він, ймовірно, вживав наркотики, а до злочину його підштовхнули ревнощі. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/02/23/u_ternopoli_aktor_teatru_yakyy_vlashtuvav_rizanynu_pislya_vystavy_pid_1049245

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com