Тернопільські студенти-спортсмени отримають стипендії ОДА

Відбулось засідання комісії з призначення стипендій Тернопільської облдержадміністрації провідним спортсменам області (усього 10 чоловік).

Приємно відзначити, що до списку лауреатів потрапили і студенти та випускники факультету фізичного виховання ТНПУ ім. В.Гнатюка, члени збірної України з легкої атлетики, майстри спорту України Наталія Стребкова (магістрантка 1 року навчання) та Сергій Крук (випускник факультету ФВ 2015 року). Сума стипендії складатиме 3200 грн щомісяця протягом року. Стипендіати обирались комісією серед тих, хто показав найвищі результати у виступах за нашу область.

Так Наталія Стребкова, у 2016 році, п’ять разів ставала чемпіонкою України, двічі вигравала Кубок України в бігу на 2000 і 3000 м з перешкодами. П’ять разів покращувала рекорди області на цих дистанціях. 11 грудня 2016 року на чемпіонаті Європи з легкоатлетичного кросу в місті Чіа (Італія) в бігу на 6 км разом з партнерками по команді виборола 4 місце. Тренують спортсменку Олександр Степанюк (Тернопіль) та Ігор Сташко (Київ).
Сергій Крук, у минулому році, вигравав Кубок України у стрибках в довжину. Був чемпіоном, срібним та двічі бронзовим призером на чемпіонатах України з легкої атлетики. Тренує спортсмена викладач кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту ТНПУ ім. Володимира Гнатюка, заслужений тренер України Михайло Степанович Васірук.

 

Доц. кафедри ТМОПС Єднак В.Д.
Тренер обласноїШВСМ Степанюк О.І.

ТНПУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com