Платники Тернопільщини сплатили 721,7 млн гривень податків і зборів

У січні-лютому цього року до Зведеного бюджету України територіальні органи ДФС у Тернопільській області забезпечили збір податків і зборів у сумі 721,7 млн грн, що на 302,6 млн гривень або на 72% більше за відповідний період минулого року.

Виконання бюджетного призначення становить 127,5%, додатково надійшло 155,5 млн. гривень. Про це повідомив на прес-конференції засобам масової інформації начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат.

«Зокрема, виконання прогнозних показників надходжень до державного бюджету за два місяці цього року забезпечено на 113%, надійшло 310,5 млн гривень. Порівняно з двома минулорічними місяцями надходження зросли на 152,5 млн грн або майже удвічі. До місцевих бюджетів загалом надійшло 411,2 млн гривень, приріст надходжень відповідно до очікуваного показника склав 119,4 млн гривень. Приріст надходжень у порівнюваних умовах з аналогічним періодом минулого року склав 150,2 млн грн», – зазначив очільник обласного фіскального відомства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com