На Тернопільщині збудували сучасні очисні споруди. Фото

Майже 1 мільйон 700 тисяч гривень виділила Тернопільська обласна рада для будівництва нових очисних споруд для комунальної установи обласної ради – Новосільського обласного навчально-виховного комплексу, що у Підволочиському районі.

Минулого тижня їх було введено в експлуатацію.

«Нас зібрала важлива подія – ми відкриваємо водоочисні споруди у навчально-виховному комплексі. Якісні очисні споруди – це перш за все здоров’я нинішніх вихованців закладу, здоров’я усіх мешканців села та врешті – позитивні перспективи розвитку місцевої громади, – наголосив голова обласної ради Віктор Овчарук. – І хоча у нашому краї відсутність очисних споруд – серйозна проблема, Тернопільщина намагається розв’язати її. Так, протягом двох років споруджено дев’ять очисних споруд. Вартість проектно – кошторисної документації та будівництва очисних споруд для Новосільського обласного спеціального навчально-виховного комплексу становила майже 1 мільйон 700 тисяч гривень. Символічно, що сьогоднішня подія відбувається у перший тиждень Великоднього посту, який дається християнам для очищення душі та тіла. Тож нехай подальші ваші дії та помисли також будуть чистими».

Віктор Овчарук із головою об’єднаної територіальної громади, керівником закладу, керівництвом Підволочиського району також обговорив питання облаштування огорожі цього навчального закладу, який розташований біля центральної дороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com