Тернопільських школярів запрошують на змагання «Біла тура-2017»

Відкриті обласні змаганнях серед школярів з шахів «Біла тура» відбудуться 18-19 березня у Тернополі.

Пройде турнір в приміщенні шахового клубу «Гамбіт» за адресою: м. Тернопіль, вул. Подільська, 37-А. Початок змагань 18 березня об 11 годині. Реєстрація учасників закінчується о 10.45. Як повідомляють організатори, ці змагання командні, і участь у них візьмуть команди-переможці районних етапів та із Тернополя, Чорткова, Бережан, Кременця та команди-переможці змагань об’єднаних територіальних громад.

Склад команди: 3 юнаки, 1 дівчина 2003 року народження і молодші. При проходженні мандатної комісії на кожного учасника необхідно представити свідоцтво про народження і учнівський квиток та підсумкову таблицю їхніх турнірів. Учасники повинні вміти записувати шахові партії. Система проведення буде визначена регламентом.

Підтвердження про участь у змаганнях необхідно надати у телефонному режимі до 9 березня 2017 року за телефоном (0352) 52-03-53. Команди, які не подали підтвердження до вказаного терміну, до змагань не допускатимуться. Офіційні заявки, завірені лікарем та представником команди, подаються за одну годину до початку змагань.

Організатори турніру: управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Тернопільська обласна шахова федерація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com