Жахлива “дорога” в селі на Тернопільщині, по якій неможливо їхати. Фото

Дороги Борщева завжди надавали своєрідного “колориту”  місту. Минулого року влада взялась ремонтувати окремі з них, але і сьогодні похвалитись немає чим.

І хоча деякі місцеві політикани переконують, що з початком децентралізації і утворенням громади в бюджеті появляться мільйони гривень на ремонти доріг, повірити в це важко, пише Звістка.

Ще важче віриться в добросовісність та ретельність дорожників, які будуть виконувати ремонтні роботи, беручи за свої послуги сотні тисяч гривень.

Чого тільки вартує дорога по вулиці Підлісній, яка після зими перетворилась в суцільне місиво болота, щебеню і людських надій.

Як розповів в соціальних мережах Віталій Карабін, вирішивши навідати свого друга з Борщева, він був прикро вражений, натрапивши в нашому привітному містечку на ось таку дорогу, якщо її так можна назвати. У хлопця навіть склалось враження, що він потрапив в найзанедбаніше село, керівництву якого наплювати на своїх мешканців.

Щоб провідати друга, Віталій навіть змушений був розвернути автівку та робити зайве коло, адже проїхати вулицею Підлісною просто неможливо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com