ФК «Тернопіль» уклав контракт з досвідченим півзахисником

ФК «Тернопіль» підписав трудову угоду з досвідченим, 30-річним півзахисником Романом Дорошем. Виступатиме футболіст за тернопільську команду під другим номером.


Роман Дорош розпочав футбольну кар’єру в Києві. Виступав за «Нафком» з Броварів, пізніше став гравцем київської «Оболоні-2». У 2009 році перейшов до чернівецької «Буковини». Разом з «Буковиною» здобув путівку до першої ліги . Сезон 2013/2014 розпочав в складі донецького «Олімпіка», в якому дебютував 31 серпня 2013 року в матчі проти ФК «Олександрія». За донецьку команду вихованець київського футболу провів 9 зустрічей, відігравши лише один сезон. Наступний сезон-2014/15 Роман розпочав у складі криворізького «Гірника». А влітку 2016 року повернувся до «Буковини», проте в лютому 2017 року за обопільною згодою сторін припинив співпрацю з чернівецьким клубом.

До слова, Роман Дорош впродовж трьох років виступав за різні юнацькі збірні, за які загалом провів 28 матчів і відзначився 2 голами. Також виступав на чемпіонаті Європи 2004 року за юнацьку збірну України (до 17 років).

ФК Тернопіль

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com