Тернопільські сноубордисти привезли 12 нагород із чемпіонату України

33 вихованці Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» та обласної школи вищої спортивної майстерності взяли участь у чемпіонаті України зі сноуборду, що відбувались у спорткомплексі «Буковель» на Івано-Франківщині. Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація лижного спорту та спорткомплекс «Буковель».


Порадували результатами три вихованки, які стали чемпіонками України: серед юніорок – Таня Копчак (ТНЕУ) – два «золота» та одна «бронза», серед дівчат – Таня Ярош (школа № 23) – дві золотих нагороди та Вероніка Пукас (школа № 11) – золота та бронзова медалі.

Призерами змагань були: серед юніорок: Віта Марія Ханас (школа № 19) – срібна та бронзова нагороди; серед дівчат та юнаків: Алевтина Рипнінська (школа № 19) – «срібло» та «бронза», Артур Мидлик (Класична гімназія) – бронзова нагорода.

Всі призери змагань виступають за ФСТ «Динамо».

Також команда сноубордистів Тернопільської області – СДЮСШ «Екстрім» – стали переможцями в командному заліку серед областей і спортивних шкіл в чемпіонаті України серед дівчат та юнаків, а в чемпіонатах України серед дорослих та юніорів – 2 загальнокомандне місце.

Спортсменів готували тренери СДЮСШ «Екстрім» Наталя Пазунка, Андрій Бігуняк, Уляна Перчик та Володимир Мамчур.

oblsport.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com