Тернопільська міська “Батьківщина” покарала своїх депутатів за голосування, яке суперечило позиції партії

imageЗаява голови Тернопільської міської організації партії ВО “Батьківщина”

Шановні тернополяни,

Вчора, 28 березня відбулося спільне засідання бюро тернопільського міського осередку ВО «Батьківщина» та фракції нашої партії у Тернопільській міській раді. Зібрання відбулося за участі представників громадськості, які були запошені партійною організацією.

Причиною розширеного бюро стало ряд офіційних заяв, у яких була окреслена позиція міського осередку щодо питань внесення змін до Генерального плану забудови міста, виготовлення містобудівної документації та встановлення меж міста.
Депутатам фракції ВО «Батьківщина» рекомендувалося не голосувати за ці резонансні питання. Віддавши свої голоси «за» вищевказані зміни, вони порушили партійну дисципліну та положення про депутатську фракцію.
За вчинення дій, що наносять шкоду авторитету партії, Статутом нашої організації передбачене партійне стягнення у вигляді виключення з партії. Саме цей вид покарання був застосований до депутатів Тернопільської міської ради від фракції “Батьківщина” Шоломейчук Н.В. та Поврозника П.І. Щодо депутата Артемовича А.І., який є членом бюро обласної організації, направлене клопотання про його виключення з партії до вищих керівних партійних органів.
Усі винесені питання підтримані більшістю голосів членів бюро первинного осередку.
Запевняємо Вас, що політична партія ВО «Батьківщина» вірна ідеалам Майдану, відкрита до співпраці з усіма прогресивними і демократичними силами, які ставлять інтереси громадськості вище своїх власних.
Слава Україні!

Голова ТМО ВО “Батьківщина”
Микола Сліпченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com