В Борщівському районі “реформи” медицини призвели до того, що нема кому виїжджати на виклики

Лікар Людмила Андрушків розповіла про реалії медичного забезпечення в Борщівському районі.

“В м.Борщів працювало 2 бригади, і обидві без лікаря,бо лікарі до нас працювати за 3500 в місяць йти не хочуть.Є ще бригада швидкої допомоги в смт.Скала Подільська,але там машина на ремонті,і є ще в с.Більче Золоте,там теж на ремонті…а тепер увага!!!Як може працювати 2 фельдшери на швидкій на цілий район?

Далі…викликів сьогодні було багато!!!В тому числі і непрофільних,але пост не про це.Повертаючись з с.Турильче,з виклику,наш старенький УАЗ також по дорозі зламався,на фото видно,(дороги в нас європейські ). Ремонт тривав близько 1,5години,повз проїзжали автомобілі,і ніхто не зупинився і не прийшов на допомогу…невже так всім байдуже? Далі ще цікавіше…тим часом останній працюючий автомобіль швидкої допомоги виїхав на виклик в Більче-Золоте,і в той момент Тернопільська диспетчерська швидкої допомоги передає 2 виклики 1 на Скалу – Подільську і 1 в Борщів ( на кольці відбулося ДТП).
Все….повний ступор…хто має їхати? Всі налаштували своїкамери для фото і відеофіксації ..де ж та швидка так довго…а й справді….де ж вона так довго….поцікавтесь ..не будьте байдужими…бо саме завтра допомоги можете потребувати саме Ви! А допомоги не надасть ніхто,бо просто нікому буде …”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com