Чинні мажоритарники від Тернопільщини не мають шансів переобратися на нових виборах

Розпуск президентом України Володимиром Зеленським Верховної Ради України заставив політичні партії завчасно промоніторити своє електоральне поле щодо підтримки партійних списків та їх кандидатів-мажоритарників.

На Тернопільщині результат заставляє тривожитись чинних народних депутатів, обраних в округах. Жоден із них не потрапляє в число переможців на дочасних виборах. Тож, ймовірно, хтось із них спробує заховатися у виборчому списку.

Нагадаємо, від Тернопільської області у 2014 році обрано 5 народних депутатів по мажоритарних округах.

У 163 виборчому окрузі (м. Тернопіль) діючим депутатом є Тарас Пастух від Самопомочі.

164 виборчий округ, який включає Збаразький, Лановецький, Шумський Підволочиський та більшу частину Кременецького району разом із містом Кременець, представляє свободівець Михайло Головко.

У 165 виборчому окрузі, до якого входять Бережанський, Зборівський, Козівський, Підгаєцький, Тернопільський райони, частина Кременецького району, місто Бережани та чотири дільниці із Тернополя, в 2014 році обрали Тараса Юрика із команди Порошенка.

В 166 окрузі депутатом є порошенківець за квотою Удару Микола Люшняк. Округ включає в себе Бучацький, Гусятинський, Монастириський та Теребовлянський райони.

167 виборчий округ об’єднує Борщівський, Заліщицький, Чортківський райони та місто Чортків. Там у 2014 році обрали порошенківця Олега Барну.

Однак, судячи із політичних симпатій жителів області, усі вони розпрощаються із депутатським мандатом через декілька місяців.

 

1 коммент. к Чинні мажоритарники від Тернопільщини не мають шансів переобратися на нових виборах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com