Партія Порошенка назве кандидатів на округи в Тернопільській області вже наступної п’ятниці

Партія колишнього президента Петра Порошенка змінить свою назву та вирішить питання з висуванням кандидатів в народні депутати вже у наступну п’ятницю, 31 травня 2019 року.

Таким чином, стануть відомі претенденти на депутатські місця від цієї політичної сили, що будуть пробувати свої сили на округах Тернопільщини.

Повторно свої сили, ймовірно, спробує Тарас Юрик у 165 виборчому окрузі. А от на двох поки чинних нардепів, схоже, очікує заміна. Мова йде про Миколу Люшняка (округ 166) та Олега Барну (округ 167).

Люшняк є представником УДАРу, а лідер цієї політичної сили Віталій Кличко має намір йти на вибори самостійно.

Олега Барну в окрузі може замінити міський голова Чорткова Володимир Шматько.

У 164 окрузі свої сили може випробувати Степан Барна, який не дуже спішить покинути крісло голови обласної державної адміністрації, але велику частину свого робочого часу проводить в межах так-званого “північного” округу. Туди ж останніми місяцями спрямовуються значні суми бюджетних коштів. Хоч Степан Барна може отримати непогане місце у партійному списку.

Досі не зовсім зрозуміло, хто ж таки буде висунутий по 163 виборчому окрузі в місті Тернополі. Проте, команда Порошенка точно буде використовувати тему зниження тарифу на проїзд в громадському транспорті.

В будь-якому випадку, порошенківці узгодять своїх висуванців в округах й з Романом Заставним, який хоч і належить до іншої політичної сили, але досі впевнено тримає братів Юриків і братів Барн у своєму колі інтересів.

Місце у списку партії Порошенка втратить й Ігор Побер, який також відноситься до команди Віталія Кличка.

Як ми повідомляли раніше, чинні мажоритарники від Тернопільщини не мають шансів переобратися на нових виборах.

1 коммент. к Партія Порошенка назве кандидатів на округи в Тернопільській області вже наступної п’ятниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com