Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Олег Барна…

Олег Степанович Барна обраний народним депутатом України в одномандатному виборчому окрузі №167 в 2014 році.

У 2018 році депутат отримав 430 261 гривень заробітної плати. Також, йому виплачено 137 500 гривень одноразової грошової допомоги від Управління соціального захисту населення Чортківської районної державної адміністрації та 28 824 гривень пенсії. Дружина Олега Барни в минулому році отримала 65 354 гривень заробітної плати в Тернопільському національному педагогічному університет. Ще 19 834 гривень їй заплатили в іншому вищому навчальному закладі – Тернопільському національному економічному університеті. За сумісництвом дружина Олега Барни працює в Білобожницькій сільській раді, де отримала 28 631 гривень заробітної плати. Окрім цього їй виплачено 76 567 гривень гонорарів.

Олег Барна має чималі заощадження. В нього є 31 275 доларів США та 120 000 гривень. В його дружини є ще 4 000 доларів США.

В депутата та його родичів у власності є легковий автомобіль Ford Sierra, чотири земельні ділянки та житловий будинок. Окрім цього, Олег Барна постійно користується готельним номером в Києві, за який оплачуються кошти з державного бюджету.

 

 

Читайте також:

Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Тарас Пастух… 

Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Михайло Головко…

Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Тарас Юрик…

Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Микола Люшняк…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com