В Чорткові продовжують наживатися на бюджеті

Слідчими Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області здійснюється досудове розслідування в рамках кримінального провадження щодо завищення обсягів та вартості виконаних робіт під час реконструкції біологічних споруд в Чорткові.

Про це стало відомо Інфопростору.

На даний час встановлено, що посадові особи ТзОВ «Комфорт Еко» достовірно знаючи, що увесь обсяг робіт з реконструкції біологічних споруд продуктивністю 7000 м куб/доб з виділенням 1-го пускового комплексу на 4000м куб/доб по вул. Гранична, 88 в м. Чорткові Тернопільської області, не виконаний в повному обсязі, як про це зазначено в акті №5,7,10 приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2017 року, з метою отримання коштів склали та видали зазначені акти форми КБ-2В із неправдивими відомостями щодо обсягів виконаних робіт.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 КК України (службове підроблення).

Згідно довідки участі в якості спеціаліста у спільній перевірці окремих питань фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Чортківської міської ради, щодо відповідності фактично виконаних робіт даним зазначеним в актах приймання виконаних будівельних робіт під час реконструкції біологічних споруд по вул. Гранична, 88 м. Чорткова за період з 01.09.2017р. по 30.04.2018р., встановлено завищення фізичних обсягів та вартості виконаних робіт на загальну суму 92301 гривень.

Триває слідство.

Як ми повідомляли раніше, Чортківський районний суд засудив комерсантку, яка наживалася на коштах громади, завищуючи вартість виконаних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com