В Бучачі суд виніс вирок чоловіку, який вкрав зі саду 8 кг яблук та 11 кг слив

Бучацький районний суд завершив розгляд кримінального провадження відносно чоловіка, який вкрав із саду фермерського господарства “Гадз” 8 кг 800 гр яблук та 11 кг 800 гр слив.

Про це стало відомо Інфопростору.

Винуватець працює водієм на тому ж підприємстві.

Судом встановлено, що 20 серпня 2019 року чоловік, переслідуючи корисливі мотиви і мету, перебуваючи на території саду Фермерського господарства «Гадз», що знаходиться в с. Трибухівці Бучацького району Тернопільської області, таємно викрав 8 кг 800 гр яблук сорту «Самаред» та 11 кг 800 гр слив сорту «Угорка», чим спричинив фермерському господарству матеріальну шкоду на суму 247 гривень 20 копійок.

Такі дії обвинуваченого органом досудового розслідування кваліфіковано за ч.1 ст.185 КК України, як таємне викрадення чужого майна.

Суд вирішив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, і призначити йому покарання у  виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Як відомо, фермерське господарство “Гадз” належить депутату Тернопільської обласної ради, Герою України Петру Гадзу.

Раніше ми повідомляли, що в Бучацькому районі суд виніс вирок чоловіку, який злив 20 літрів солярки з фермерського трактора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com