Президент призначив голів Гусятинської та Шумської РДА

Президент України Володимир Зеленський своїми розпорядженнями від 30 січня 2020 року призначив голів Гусятинської та Шумської районних державних адміністрацій.

Головою Гусятинської РДА стала Надія Галябарда. З часів президентства Порошенка і до сьогоднішнього дня вона була заступником голови цієї ж райдержадміністрації. Вочевидь, у владної команди повністю відсутні кадри на Гусятинщині. Кажуть, що Надія Галябарда сьогодні в своєму службовому кабінеті вже встигла “випити каву” за призначення з колишнім головою РДА, порошенківцем Віталієм Батогом.

Головою Шумської районної державної адміністрації став Віталій Кудлак. Він є представником Демальянсу Тернопільщини. Віталій Кудлак проживає в смт Велика Березовиця Тернопільського району, доцент кафедри економіки та фінансів ТНТУ.

Як ми повідомляли раніше, 22 січня 2020 року головою Теребовлянської РДА призначено Ярему Шатарського із дуже сумнівною репутацією.

25 січня Зеленський підписав розпорядження щодо призначення голів Підволочиської та Підгаєцької РДА.

Підволочиський район очолив Борис Онищук, який керував тим же районом і за часів президентства Петра Порошенка.

Головою Підгаєцької РДА стала Галина Дуда, яка до цього керувала відділом освіти, молоді та спорту цієї ж райдержадміністрації.

Окрім цього, заступниками голови обласної державної адміністрації стали земляки голови ОДА Ігоря Сопеля порошенківець Ігор Гайдук та гриценківець Арсен Марчишак.

Більше кадрових ротацій після перемоги на виборах Володимира Зеленського в області не проводилось.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com