Правоохоронці виявили змову під час освоєння бюджетних коштів в Білецькій громаді

Слідчі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області на початку року розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною третьою статті 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) під час виконання робіт за бюджетні кошти в Білецькій громаді.

Про це стало відомо Інфопростору.

В ході проведення досудового розслідування у даному кримінальному провадженні встановлено, що 3 січня 2020 року до СУ ГУНП в Тернопільській області надійшли матеріали по факту розкрадання бюджетних коштів та службового підроблення зі сторони посадових осіб ТОВ БК «ВСЯ УКРАЇНА», які з метою отримання перемог у процедурах публічних закупівель за кошти місцевого та державного бюджетів входять у злочинну змову із на даний момент невстановленими посадовими особами Білецької об`єднаної територіальної громади, під час виконання робіт на об`єктах:

– «Будівництво адміністративного будинку (завершення) (Коригування)», сума договору 8`999`999.00 гривень, термін виконання робіт відповідно до договору 27.12.2019 року;

– «Роботи по реконструкції даху будівлі ЗОШ І-ІІ ступенів в с. Плотича, Тернопільського району, Тернопільської області», сума договору 1`180`681.00 гривень, термін виконання робіт відповідно до договору 31.12.2019 року;

– «Будівництво водопроводу для водопостачання вул. Грушевського, вул. Садової в с. Плотича Тернопільського району, Тернопільської області», сума договору 340`565 гривень, термін виконання робіт відповідно до договору 31.12.2019 року.

Триває слідство.

Нагадаємо, в кінці минулого року голова Білецької громади Тернопільського району Дмитро Малик написав заяву в поліцію на секретаря сільської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com