На Гусятинщині влада закриває навіть продуктові магазини

Безпрецедентні кроки вживає влада Гусятинського району. У зв’язку із загрозою швидкого поширення коронавірусної інфекції припиняється робота всіх торгових закладів окрім аптек та АЗС.

Таке рішення прийняли на засіданні техногенної комісії при райдержадміністрації сьогодні, 16 квітня 2020 року. Засідання відбулося у зв’язку із підтвердженням другого в районі випадку захворювання на COVID-19.

Як повідомляють в Гусятинській районній державній адміністрації, у зв’язку із загостренням медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру на території Гусятинського району та з метою недопущення скупчення людей і поширення вірусної інфекції серед населення органами місцевого самоврядування прийняті рішення щодо введення додаткових обмежень на вихідні та святкові дні!

Так, з 20.00 18 квітня 2020 р. до 06.00 21 квітня 2020 р.:
1) обмежити пересування та перебування громадян в громадських місцях;
2) припинити роботу суб’єктам підприємницької діяльності, що розташовані/діють на території громади, в тому числі продуктових магазинів, окрім аптек та АЗС (автозаправних станцій).

Підстава: рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній адміністрації від 03.04.2020; рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гусятинського району від 06 квітня 2020 року; рішення місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, розпорядження місцевих голів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com