Ось такий «сервіс» за 2,50 у маршрутках Тернополя. Фото

Тернополяни вже три місяці мають «щастя» їздити у відремонтованих маршрутках з вихованими і ввічливими водіями, які не забувають, що вони перевозять людей, а не товар та не влаштовують автоперегонів.

А якщо ви раптом ні про що таке не чули, то ласкаво просимо до тернопільських реалій.

Як ви усі пам’ятаєте, з 1 квітня після одобрення міської ради проїзд у маршрутному таксі зріс із 2 гривень до 2, 50. У відомстві тоді підвищення тарифів визнали доцільним, але обіцяли, що перевізники виконають для цього декілька умов: зокрема, вони мали контролювати дотримання графіку руху та прибирання салонів, а міська рада обіцяла до липня облаштувати всі автобуси автоматичним озвученням зупинок.

На громадських слуханнях перевізники пояснювали, що змушені підняти ціну на проїзд, оскільки запевняли, що працюють у борг. Так, за їхніми словами, ремонт автобуса коштує в межах 500-600 гривень, а денна виручка становить 350-400 гривень, а на деяких маршрутах – 150.

Що ж, три місяці минуло, а, окрім підвищення тарифів, у перевезенні ніяких змін не відчутно (ну, звісно, ми забули про головне – тепер водіїї їздять у формі). Бо щось ми не помітили у всіх маршрутках автоматичного озвучення зупинок, а на дворі то вже липень. Водіїї як з’їжджали з маршрутів завчасно, так і продовжують це робити. А щодо чистоти і ремонту – дивіться і все побачите самі.

 

Яка краса… Так і хочеться присісти і, дивлячись у вікно, насолоджуватись краєвидами міста… Тільки навряд чи вам це вдасться на такому “троні”

 

Чи, може, це такий новий дизайн: “ноу-хау” по-тернопільськи…

 

Під ногами ситуація не краща. Ну чим не тернопільські дороги….

 

Латали підлогу, як видно, не один раз…

 

На гору очі підведеш – картина не змінюється….

 

Ну і як без сміття… Щопрада, це ще “квіточки”. Одного разу були свідками “полуничної” маршрутки, яка тільки вийшла на рейс. На задніх сидіннях і на підлозі все було у фруктах, жаль, фото не вдалось зробити…

 

Ось тому цікаво, за що тернополяни платять більше за проїзд? Чи місцева влада думає, що обдерті крісла, пошарпана підлога і сміття під ногами – це той сервіс, на який ми з вами заслужили?..

1 коммент. к Ось такий «сервіс» за 2,50 у маршрутках Тернополя. Фото

  1. […] неналежного технічного стану маршруток – це добре, ми їх вам вже показували, але мало віриться, що пошарпані сидіння та підлога у […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com