Поліція знайшла зловживання під час будівництва спортзалу в Чорткові

Чергове кримінальне провадження розслідують слідчі за фактом зловживання під час освоєння бюджетних коштів в Чорткові.

Про це стало відомо Інфопростору.

Цього разу правоохоронці запідозрили нечисте під час будівництва спортивного залу по вул. Залізнична м. Чортків.

За даним фактом 30 січня 2020 року слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого частиною першою статті 367 Кримінального кодексу України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 22.10.2018 між Управлінням капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації, в особі начальника (замовник), з однієї сторони та кооперативом «Будівельник» в особі директора, з іншої сторони (підрядник) укладено договір № 5. Згідно умов договору підрядник зобов`язується власними силами і засобами, в обумовлений строк у відповідності до замовлення і вимог проектно-кошторисної документації, будівельних норм та правил виконати роботи із будівництва спортивного залу по вул. Залізнична м. Чортків (корегування проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного залу м. Чортків по вул. Залізнична) Тернопільської області.

Згідно вимог п.3 Договору, ціна договору дорівнює ціні пропозиції Учасника відкритих торгів і становить 4564120 грн.

Згідно п.5 Договору, строк виконання робіт – згідно графіку виконання робіт або до повного виконання сторонами договірних зобов`язань. Згідно календарного графіку виконання робіт, період виконання робіт обумовлених договором передбачений жовтнем, листопадом та груднем 2018 року.

В подальшому, на виконання умов зазначеного договору після проведення підрядником зазначених робіт Управлінням капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації на протязі жовтня, листопада та грудня 2018 року, на рахунок кооперативу «Будівельник» перераховано грошові кошти за виконані роботи із будівництва спортивного залу по вул. Залізнична в м. Чортків (корегування проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного залу м. Чортків по вул. Залізнична).

В ході досудового розслідування, виявлено факт службової недбалості зі сторони інженера технічного нагляду управління капітального будівництва Тернопільської ОДА під час здійснення технічного нагляду на об`єкті «Будівництво спортивного залу по вул.Залінична в м.Чортків Тернопільської області».

Триває слідство.

Нагадаємо, це вже друге кримінальне провадження за зловживання під час будівництва цього об’єкту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com