В Копичинцях через спротив людей депутати розбіглися з сесії

Жителі села Гадинківці Гусятинського району незадоволені швидким розбазарюванням землі керівництвом та депутатами Копичинецької міської громади.

Як повідомила Галина Сеньків, люди прийшли на сесію, щоб задати декілька питань. Стосувались вони саме земельних відносин:

1. Чому першочерговe право на землю не отримують жителі села?
2. Куди пропали заяви людей, передані на зборах особисто в руки голові громади?
3. Чому на сайті міської ради згідно закону не оприлюднюються проекти земельних рішень, а також прийняті рішення протягом 5 днів, згідно регламенту?
4. Чому землі, передані на баланс міської ради, швидко і в повному обсязі розподіляються, не створюючи резерву? В країні війна не закінчилася і в майбутньому ще можуть бути учасники АТО/ООС як в громаді, так і в Гадинківцях. І чому факт передачі цих земель не розголошується серед жителів?

Але сесійне засідання, дійшовши до блоку земельних питань, вимушено завершилось. Частина депутатів розійшлися, через що не було кворуму.

Раніше ми повідомляли про роздачу земель Копичинецькою міською радою на території села Оришківці. Тоді щасливчиками ставали теж не місцеві жителі, а наближені до керівництва особи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com