В Копичинецькій громаді провели акцію “Земля оптом для своїх”

Копичинецька міська рада проявила нечувану щедрість відносно близьких до деяких працівників та депутата осіб. Їм роздали чималі наділи землі.

Про це повідомив Віталій Барабаш.

“Шановні оришківчани!Протягом останніх двох тижнів ми з друзями отримали більше тридцяти звернень від наших односельчан на тему : «Як отримати землю?», «Чи має влада право давати землю тільки своїм родичам і, що з тим робити?».
Дійсно в Копичинецькій ОТГ склалась доволі неоднозначна ситуація. 20 грудня на сесії міської ради депутати дали дозвіл на виготовлення технічної документації на земельні ділянки с/г призначення людям наближеним до секретаря міської ради Ярослава Мацієвського, старости с.Оришківці О.Балик, землевпорядника М.Гапонюк та депутата міської ради від ВО «Свобода» О.Лошнів. Це означає, що ці громадяни безкоштовно отримають земельні ділянки с/г призначення із земель запасу нашої громади.Дійсно,дана ситуація викликала гострий суспільний резонанс серед оришківчан. Я розумію масове незадоволення людей, адже в громаді не створено земельного банку для виділення землі учасникам АТО/ОСС, багатодітним сім’ям, та людям які дійсно цього потребують. Я особисто хотів би почути коментар щодо даної ситуації від голови земельної комісії пана Ігоря Мартовича, секретаря міськради Ярослава Мацієвського та голови громади Павла Лосика.

P.S. Схожа ситуація мала місце у Васильківській ОТГ минулого тижня. Там, люди «примусили» сільську раду скасувати рішення про виділення земельних ділянок людям наближеним до одного відомого підприємця,” – пише Віталій Барабаш.

 

 

3 коммент. к В Копичинецькій громаді провели акцію “Земля оптом для своїх”

  1. […] Раніше ми повідомляли про роздачу земель Копичинецькою міською радою на територ…. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com