Роман Сасанчин переміг на “Голосі країни”

Нарешті стало відомо ім’я переможця співочого проєкту. Так, за підсумками глядацького голосування цього року тріумфував підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин.

За перемогу у шоу боролися одразу 20 учасників із команд MONATIK, Дана Балана, ПТП та NK, а також Тіни Кароль. Через пандемію коронавірусу фінал проєкту “Голос країни-10” відбувся в особливому форматі, враховуючи важливість дотримання всіх умов карантину. Так, ведучі перебували у ізоляції й з’являлися на сцені як голограми, учасники по одному виступали, а тренери взагалі – перебували по домівках.

Суперфінал відбувся за оновленими правилами у два етапи. Так, у першому виступили усі 20 учасників, які виконали нові пісні. За результатом глядацького голосування до другого етапу пройшли по одному вокалісту з кожної команди. Потім четверо суперфіналістів виконали композицію, з якими прийшли на “сліпі прослуховування” проєкту. Серед них глядачі і обирали переможця.

У результаті, за рішенням глядачів, переможцем вокального шоу “Голос країни-10” став Роман Сасанчин. Це вже друга перемога юнака у проєкті. Вперше він переміг у дитячому “Голосі” і теж у команді Тіни Кароль.

Роман став власником квартири в Києві, а його зіркова тренерка здобула п’яту перемогу у вокальному шоу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com