Труш призначив собі нових заступників: порошенківця та чужинця

Тимчасовий засланий голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш призначив своїми заступниками порошенківця Олега Валова та політтехнолога з Чернігівщини Віктора Устенка.

Це свідчить про те, що протягом року після обрання Володимира Зеленського Президентом України на Тернопільщині так і не сформована його місцева команда. Із 17 районів досі голови райдержадміністрацій призначені лише у 8. При цьому, наприклад, в Гусятинському районі головою РДА призначено колишню заступницю голови з порошенківської команди Надію Галябарду, а Підволочиську РДА очолив колишній керівник Борис Онищук, який декілька місяців перед цим був звільнений з цієї посади. Колишній перший заступник голови Гусятинської РДА Ігор Гайдук ув підвищений в посаді до заступника голови облдержадміністрації. Він та вже згадувана Надія Галябарда отримали підвищення по посаді не лише всупереч своїм політичним переконанням, а й не зважаючи на найгірші показники соціально-економічного розвитку району по багатьох пунктах у порівнянні із іншими територіальними одиницями.

Про те, що в Тернополі існує хоч якийсь місцевий осередок владної партії “Слуга народу” взагалі нічого не чути.

Призначений заступник голови Тернопільської ОДА Олег Валов, як затятий порохобот, досі навіть не видалив із своєї сторінки у Фейсбуці публікацій із приниженням президента Володимира Зеленського. Його прийняття на керівну посаду в області відбулося навіть не дивлячись на те, що ще восени минулого року він, перебуваючи на цій же посаді, активно та відкрито вів агітаційну кампанію за кандидата в народні депутати Тараса Юрика, як представника колишньої влади.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com