В Ланівцях заступником голови РДА стане донька головного земельника району

Нещодавно призначений голова Лановецької районної державної адміністрації Василь Бадищук визначився із кандидатурою свого заступника.

Олександр Батожний та Володимир Кравчук вже звільнені.

Як стало відомо Інфопростору, посаду заступника голови райдержадміністрації займе Тетяна Важельська – донька начальника Лановецького відділу Держгеокадастру Василя Бабчиа.

Таке призначення напряму пов’язують із інтересами місцевого земельного олігарха, колишнього регіонала, а тепер – порошенківця Осипа Гасюка.

Тетяна Важельська працює вчителем біології та хімії в Іванковецькій школі. Поряд з цим вона займалась підприємницькою діяльністю.

Чоловік майбутньої чиновниці працює в Осипа Гасюка. З останнім тісні дружні відносини має й Василь Бабич – батько Тетяни Важельської. Він же за останні роки поміняв партійні квитки декількох політичних сил. Спершу обирався депутатом райради від соціалістів у 2006 році, у 2010 вже представляв Народну партію, а останній раз невдало балотувався від Блоку Петра Порошенка.

Нагадаємо, нещодавно Президент Володимир Зеленський призначив викладача Тернопільського національного технічного університету Василя Бадищука головою Лановецької районної державної адміністрації.

Він є зятем колишнього начальника ДАІ області, заступника обласної міліції та керівника податкової міліції ДПА в Тернопільській області Олега Барчука.

Нагадаємо, що Олег Барчук в часи правління антиукраїнської команди Януковича працював головою Заліщицької РДА, а в пік протистоянь на Майдані був призначений першим заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна для координації дій силовиків в протистояннях з мітингувальниками. Та на цій посаді йому довелося працювати не довго, оскільки через тиждень після призначення після розстрілів в центрі Києва Янукович втік з України, а його ставленики на місцях були звільнені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com