В Борщівській районній лікарні вже не вистачає медиків

Адміністрація Борщівської районної лікарні звернулася до всіх небайдужих з проханням про допомогу через швидкі темпи поширення коронавірусної інфекції.

Цього разу мова йде не так про медикаменти та засоби захисту, як про людські руки, які можуть допомогти персоналу медзакладу.

“У зв’язку із важкою епідеміологічною ситуацією в районі КНП “Борщівська районна лікарня” звертається до усіх небайдужих за волонтерською допомогою по догляду за хворими. На даний час на стаціонарному лікуванні перебуває 64 особи з діагнозом COVID-19. Під підозрою – 10 осіб. З діагнозом пневмонія – 87 осіб. На жаль, нам критично не вистачає людей (волонтерів), які готові вкладати свій час у вирішення проблеми боротьби з епідемією коронавірусу. Більшість хворих потребують цілодобового догляду. Ми зі своєї сторони забезпечимо вас всіма необхідними засобами індивідуального захисту, а наш медперсонал надасть вам кваліфіковане роз’яснення , щодо допомоги хворим – облаштування життєвого простору, способи заміни натільної та постільної білизни, підгузків, техніка та способи переміщення осіб, які користуються допоміжними засобами пересування, догляд за тілом хворого.
Ми віримо, що серед вас є небайдужі люди, які готові вникнути в нашу проблему. Будемо дуже вдячні всім, хто відгукнеться на наше прохання!!!” – йдеться у звернені.

Нагадаємо, за останню добу в Борщівському районі виявлено 56 нових випадків захворювання на COVID-19. З початку карантину на Борщівщині виявлено 708 випадків інфікування (326 одужало, 7 летальних, 375 продовжують хворіти).

Бажаємо хворим швидкого одужання та дякуємо лікарям, які забезпечують лікування, наражаючись на небезпеку.

Вкотре звертаємось до усіх громадян з проханням дотримуватись усіх заходів безпеки та карантину.

Будьте здорові та не хворійте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com