З’явилась інформація про перших обраних голів громад на Тернопільщині

Складність підрахунку голосів ще не дозволяє ще не дозволяє чітко визначити переможців місцевих виборів. Низька явка виборців дещо спростила роботу ДВК, але рахувати таки було що.

Члени дільничних виборчих комісій рахували бюлетені відразу по чотирьох видах виборів: міського (сільського або селищного) голови, міської (сільської або селищної) ради, районної та обласної рад.

Голоси до міських, районних, обласних, а також сільських і селищних рад, де кількість виборців перевищувала 10 тисяч виборців, слід було розкладати та рахувати по кожному кандидату окремо, а не лише по партіях.

І хоч в штабах вже повинні мати дані своїх паралельних підрахунків, офіційно ще ніхто нічим не хвалиться. Мабуть, через те, що хвалитися не дуже є чим.

Після підрахунку на дільницях результати виборів зведуть в сільських, селищних та міських територіальних виборчих комісіях. Після цього зведені протоколи доставлятимуть в районні та обласну ТВК.

Телеграм-канал Ян-Амор Тарновський вже оприлюднив окремі результати виборів на посади сільських, селищних та міських голів.

За їхньою інформацією, міським головою Бережан став Ростислав Бортник, а в Збаражі переміг чинний мер Роман Полікровський.

Залозецьким селищним головою став Андрій Нога. В Білобожницькій сільській громаді підтримали Віктора Шепету, а в Борсуківській – Романа Кухарського.

Раніше ми повідомляли, що міським головою Тернополя втретє став Сергій Надал.

1 коммент. к З’явилась інформація про перших обраних голів громад на Тернопільщині

  1. […] ми повідомляли раніше, за інформацією телеграм-каналу Ян-Амор […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com