Новий податок – у студію: цього разу – на оренду житла. Відео

701263В Україні хочуть зробити те, чого не змогла зробити жодна країна світу. Так, податків багато не буває, подумали у Київраді, і вирішили загнуздати поборами і оренду житла.

Експерти ринку нерухомості відразу розкритикували цю ініціативу. Адже, за їхніми словами, у Києві здають десятки тисяч квартир і будинків, і майже половину з них – нелегально. Тож узяти під контроль столичний ринок оренди житла неможливо. Зробити це поки не вдалося жодній країні.

Але Україна – це не «жодна країна», і у нас завжди знайдуть, яким способом, чесним чи не дуже, «заробити» гроші.

Тільки страшно трохи, щоб ця ініціатива не докотилася і до нашого мера. Бо, зважаючи на мізерні зарплати тернополян, які і так ледь зводять кінці з кінцями (особливо, якщо доводиться винаймати квартири), закрадається думка, що більшості доведеться ночувати на вокзалах, на лавочках у дворах або деінде…Вся справа у тім, що ви можете собі уявити, наскільки зросте оплата за і так не дешеву оренду квартир у разі її оподаткування.

А якщо взяти до уваги той факт, що Тернополю необхідно десь шукати гроші на будівництво надцятих фонтанів і перереконструкцій Набережних, не хочеться навіть у страшному сні здогадуватись, де їх братимуть…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com