Всеукраїнський легкоатлетичний турнір “Зборівська битва”

На стадіоні „Колос” у Зборові відбувся Всеукраїнський легкоатле­тичний турнір „Зборівська битва”. У ньому взяли участь команди Терно­пільської та Львівської областей. Наш район представляли спортсме­ни зі Зборова, Кабарівців, Озерної, Беримівців, Олієва, Білоголов (на фото справа).

На урочистому відкритті турніру до учасників зверталися директор дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Семенина, заступник голо­ви райдержадміністрації Галина Штеркун, заступник голови районної ради Михайло Бігус, головний спец­іаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Володимир Кавець-кий. Для присутніх танцювальний ансамбль „Сюрприз” Будинку дитя­чої творчості (керівник Людмила Кри­воніс) виконав кілька номерів.

Юні легкоатлети змагалися у трьох вікових групах: старшій (1997 р.н.), середній (1998 р.н.) і молодшій (1999 р.н. і молодші). Представники Зборівщини старалися гідно висту­пити на рідних теренах і це їм вда­лося.

У старшій віковій групі серед дівчат відзначилася Марія Дацишин із Білоголов, яка стала кращою у бігу на 800 метрів і другою – на 100 м. Весь п’єдестал пошани зайняли наші дівчата на дистанції 200 метрів: пер­ша – Наталя Олійник (Кабарівці), друга – Світлана Лисак (Кабарівці), третя – Леся Бурій (Беримивці). Наталя Олійник і Світлана Лисак за­воювали також бронзові нагороди в бігу відповідно на 400 м і 1500 м, а Надія Волошин стала другою на дистанції  800 м.

У цій же віковій групі наші хлопці – Володимир Вовк (Зборів), Володи­мир Процик і Віталій Базан із Біло­голов — у бігу на 200 м теж зайняли весь п’єдестал. Володимир Процик, завоювавши золото на дистанції 800 м і бронзу – на 100 м, отримав по­вний комплект нагород. У бігу на 400 м відзначилися Віталій Базан і ка-барівчанин Василь Миколишин, які вибороли відповідно друге і третє місця, а Роман Піжицький (Зборів) фінішував з третім результатом на дистанції 800 м.

В естафеті 4×100 м наші дівчата і юнаки показали найкращий резуль­тат.

У середній віковій групі юнакам теж підкорився п’єдестал на дис­танції 200 метрів – Мирослав Локоть (Білоголови), Віталій Лисак (Ка­барівці), Володимир Цап (Оліїв). Віталій зумів також вибороти золо­то у бігу на 800 м. З першим і другим результатом перетнули фінішну пря­му на дистанції 400 м зборівчани Іван Чвартацький та Ярослав Ралюш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com