Тернопільські діти страждають через улюблене «мило» батьків

voobrazhenie-izbavlyaet-detey-ot-boliСеред тернополян поширюється якась нездорова тенденція називати своїх дітей як не казковими, то іменами із серіалів, які переважно звучать просто дико. Але вся справа у тому, що улюблена «мильна опера» закінчиться, а дитині із своїм іменем все життя мучитись…

Так, за даними Державної реєстраційної служби, дітям в Україні нерідко присвоювались такі рідковживані імена як Тігран, Світозар, Єлісей, Князь, Рамазан, Тамерлан, Іон, Дарій, Фєруз та Султан. Дівчаток називали Божена, Злата, Латіфа, Богіня-Надєжда, Джульєтта, Княгиня, Мальвіна, Нарциза, Офелія, Квітослава та Роксолана, пише УНН.

До слова, нещодавно на одному з українських телеканалів транслювався телесеріал турецького виробництва «Величне століття», де головними героями є українська Роксолана та турецький султан Сулейман, що породило якусь істеричну моду на ці імена.

У Тернополі, до слова, батьки теж не відстають від моди на незвичайні імена. Зокрема, хлопчиків називали Акім, Дарій, Наум, Рустам, Серафим, Тилоур, Яромир, дівчаток – Аліка, Аріна, Владана, Еліна, Естер, Заріна, Іоанна, Квітослава, Мілана, Ріана, Софіко, Тімея, Ярославна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com