«В мене, та ні у кого немає слів… Але надія є!!! Малий – ти найкращий»: тернополянина знову засудили на «Новій хвилі». Таблиця результатів. Відео

1374826234

Українця Аркадія Войтюка на «Новій хвилі» другий день поспіль неналежно оцінюють.

Шанувальники хлопця висловлюють своє обурення оцінкам журі на офіційній сторінці співака у соціальних мережах. Більшість з них впевнені, що українця просто засуджують, бо співає він не гірше за інших, при цьому жюрі явно тягне «за вуха» російських виконавців.

Нагадаємо, вчора, 25 липня, на Міжнародному конкурсі молодих виконавців «Нова хвиля» учасники виконували хіти своєї країни. Вперше за історію конкурсу вокалісти заспівали дуетом зі знаменитими учасниками «Нової хвилі» минулих років.

За результатами голосування журі Аркадій знову набрав найменше з усіх балів і посів останнє місце. Аркадій з’явився на сцені у білому класичному костюмі, а Тіна Кароль – у чорній сукні. Виконання ліричної пісні викликало оплески залу, але оцінки журі не були надто високими. За свій виступ Аркадій отримав на 2 бали менше, ніж в перший конкурсний день – 104 бали.

Сьогодні учасники не виступатимуть, а завтра, 27 липня, відбудеться третій конкурсний день, який буде присвячений прем’єрам. У цей вечір конкурсанти і популярні артисти представлять глядачам і членам журі нові пісні. Гала-концерт, присвячений закриттю конкурсу, оголошення переможців та церемонія нагородження відбудуться в неділю, 28 липня.

Результати за підсумком двох конкурсних днів:
Куба. Роберто Кель Торрес – 241
Грузія. Саломе Катамадзе ‒ 237
Вірменія. Мері Мнджоян – 234
Вʼєтнам. Він Кхуат – 234
Росія. Арсеній Бородін – 233
Росія. Юлія Терещенко – 232
Росія. Фрукти – 230
Казахстан. Adam ‒ 229
Росія. Санта-Барбара – 229
Україна. Ольга Діброва – 225
Індонезія. Елва Патті – 223
Азербайджан. Чінгіз Мустафаєв – 219
Киргизстан. Айбек Бакитбеков – 218
Німеччина. Лінда Теодосіу – 216
Латвія. Петеріс Упельнієкс – 211
Україна. Аркадій Войтюк ‒ 210.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com